Mitt mål är att utbilda de bästa kosmetiska tatuerarna inom microblading! I dagsläget finns det många utbildningar på marknaden, men få seriösa och ännu färre som lär ut en teknik som ser naturlig ut. Efter att jag under flera år har sett vilka resultat som finns på marknaden, och hur mycket brister det finns hos utbildare/utövare har jag bestämt mig för att dela med mig av min kunskap inom microblading. Under flertal år har jag samlat på mig otroligt mycket kunskap genom utbildningar, erfarenhet samt ett stort kontaktnät med kollegor utspridda över hela världen och nu vill jag dela med mig av min kunskap!

I Sverige är det lag på att man ska anmäla sin verksamhet för stickande och skärande föremål till miljö och hälsovårdsnämnden, vi kommer förbereda dig och din verksamhet inför dessa besök. Efter en utbildning hos mig har du tillgång till att ansöka om en patient och ansvarsförsäkring inom kosmetisk tatuering, som ger en trygghet för både kund och din verksamhet.

Jag erbjuder tre typer av utbildningar, du kan läsa lite om vad de olika kurserna innebär här nedan. Efter du har gått en utbildning hos mig kan du tillgodose marknadens ökade efterfrågan efter permanent makeup för ögonbryn med goda kunskaper inom form, färg, huden, hygien och så mycket mer!

Våra utbildningar

Vill du anmäla dig till en av våra utbildningar?

Skicka gärna ditt telefonnummer så kommer vi att återkomma med mer information.


Kontakta oss

Följ oss på Instagram

Kontakta oss

* obligatoriska fält
Strandvägen 17, 114 56 Stockholm
info@mtacademy.se